آموزش ۰ تا ۱۰۰ طراحی سایت با وردپرس بدون کدنویسی

آموزش ۰ تا ۱۰۰ طراحی سایت با وردپرس بدون کدنویسی
در این پست می‌خوانید:

پس از شیوع ویروس کرونا، بسیاری از مشاغل سنتی آسیب دیدند و برای جبران ضرر های خود به سمت کسب و کار مجازی کشیده شدند. در این بین برخی کسب و کارها برای جلوگیری از رکود و تعطیلی کسب و کار خود، مسیر دیگری را در پیش گرفته و تلاش کردند فعالیت خودشان را در بستر اینترنت و از طریق آموزش طراحی سایت و راه اندازی آن و ساخت شبکه های اجتماعی ادامه دهند و به نوعی فروش آنلاین را تجربه کنند. این شما و این کامل ترین آموزش وردپرس در کشور با این اطلاعت آموزش وردپرس هر وب سایتی که دوست داشتی رو طراحی کن و لذت ببر و کسب درآمد کن!

کسب درآمد از طریق اینترنت و فضای وب

آیا میدانید که در حار حاضر کسب درآمد از طریق اینترنت و فضای وب، یکی از پول ساز ترین بستر ها برای رسیدن به رویاهامون هست؟ حتماً خودتون میدونید که وب سایت های مختلف مثل دیجیکالا، اسنپ و سایر سایت های بزرگ، از طریق معرفی خدمات شون، فروش محصولات شون و تبلیغات اینترنتی ای که انجام میدن، ماهانه درآمد چند ده میلیاردی دارند. حتی اگر محصول یا خدماتی هم نداشته باشید، میتونید از طریق تولید محتوا از طریق سایت، ماهانه به درآمد های میلیونی برسید.

خوب توی این مقاله که در وبسایت ویرآموز منتشر شده، میخوام با هم یاد بگیریم، چطور میتونیم یک سایت برای خودمون درست کنیم؟ آیا برای راه اندازی سایت باید هزینه ای پرداخت کنیم یا به صورت رایگان هم میتونیم سایت خودمون رو راه اندازی کنیم؟ قبل از این که به تمام موارد و سوالاتی که مرتبط با آموزش راه اندازی سایت هست رو پاسخ بدیم ، تصمیم دارم مزایای راه اندازی وب سایت اینترنتی رو در سایت ویرآموز به شما معرفی کنم.

مزایای راه اندازی سایت

آموزش طراحی سایت با وردپرس 2
مزایای راه اندازی سایت

مقرون به صرفه

آیا تا به حال برای کسب و کار خودتون از طریق راه های مختلف مثل رسانه های چاپی (تراکت، بروشور، بنر، بیلبورد و …) ، رادیو، تلویزیون یا حالا سایر روش های دیگر که وجود دارند، تبلیغ کردید؟ قطعا میدونید که هزینه های تبلیغات در روش هایی که گفته شد ارزان نیست و از یک طرف دارای محدودیت زمانی هم هست. یعنی فقط برای یک بازه زمانی خاص (مثلاً تبلیغ بین دو نیمه فوتبال) تبلیغ تلویزیونی کسب و کار شما انجام خواهد شد یا اگر تبلیغات از طریق تراکت یا بروشور را انجام داده باشید، پس از مدتی تراکت هایی که سفارش داده اید به اتمام خواهد رسید!

راه اندازی سریع

کسب و کار آنلاین شما (از طریق راه اندازی وب سایت)، برخلاف کسب و کار فیزیکی تنها با چند کلیک راه اندازی می شود. همون طور که میدانید، برای کسب و کار های فیزیکی، اجاره محل کار یا مغازه، هزینه آب، برق و گاز، هزینه استخدام کارمندان، دکوراسیون محل کار و ….. مورد نیاز هست و ممکنه انجام تمام این موارد تا مدت ها به طول بینجامد. در صورتی که نهایت ظرف ۵ دقیقه سایت خودتون رو راه اندازی کنید.

رسانه های اجتماعی محو می شوند و شما باقی می مانید

اگر فکر می کنید، داشتن یک پیج در شبکه های اجتماعی برای حذف مشتری جدید کافی است، اشتباه می کنید. همان طور که میدانید، شبکه های اجتماعی یک دورانی دارند و پس از آن دوران، آن ها از یاد ها می روند (مثل وایبر ، لاین و …)، اما چیزی که همیشه باقی می ماند، داشتن یک سایت در محیط اینترنت و گوگل است. پس داشتن پیج فیسبوک یا اینستاگرام کافی نیست، زیرا هر کسب و کار دیگری الان آن را دارد. به طوری که شبکه اجتماعی فیس بوک بیان می کند که کاربران این شبکه اجتماعی در سال ۲۰۱۸ نسبت به سال قبل، ۵۰,۰۰۰,۰۰۰ ساعت کمتر در وقت خودشان را در فیسبوک گذرانده اند. به همین دلیل، بسیاری از شرکت ها و کسب و کار ها، اکنون به جای اعتماد به شبکه های اجتماعی، به راه اندازی وبسایت روی آورده اند.

با غول های حوزه فعالیت تان رقابت می کنید

آیا می دانستید که با داشتن یک وبسایت، میتوانید فرصتی عادلانه برای رقابت با غول های حوزه های کاری خودتان داشته باشید؟ وقتی شما یک وبسایت بهینه شده راه اندازی می کنید، آن وبسایت شما می تواند رتبه بالاتری در گوگل، از سایت های بزرگ داشته باشد. فرض کنید که شما یک فروشگاه دارید، در محیط اینترنت شما میتوانید به صورت عادلانه با سایت های بزرگ مثل دیجی کالا رقابت کنید.

اگر کلماتی که بیشتر در گوگل جستجو می شوند را پیدا کنید، میتوانید با کار کردن روی کلمات کلیدی ای که بیشترین بازدید را دارند، حتی فروش بیشتری از سایت های بزرگ حوز کاری تان داشته باشید. این کار معمولاً با انجام اقدامات سئو شروع می شود. برای اطلاعات بیشتر درباره سئو چیست؟ می توانید مقاله آموزش سئو یا بهینه سازی سایت از پایه تا پیشرفته را مطالعه کنید.

کشف بازار های جدید

هم چنین هیچ محدودتی در راه اندازی وبسایت وجود ندارد. شما میتوانید انواع کسب و کار ها را ایجاد کنید و خدمات متنوع تری را به مشتریان ارائه دهید و درآمد خود را پیوسته افزایش دهید.

تبلیغات کم هزینه

وقتی سایت خودتان راه اندازی می کنید، موتور های جستجو از جمله گوگل، به صورت ۲۴ ساعته و رایگان، سایت شما را به کاربران نمایش می دهد و این هم یک راه برای تبلیغ کسب و کار شما است.

انواع موضوعات راه اندازی سایت بر اساس نوع کاربری

سایت با محوریت محتوا

سایت هایی هستند که بیشتر تمرکز خودشان را بر روی تولید محتوا گذاشتند و کاربران به جهت مطالعه محتوا های مختلف از جمله کسب اطلاعات، سرگرمی و…، به این نوع وب سایت ها مراجعه می کنند، به عنوان مثال سایت های خبری، علمی، اطلاع رسانی، کتابخانه های آنلاین، نشریه ها، وبلاگ ها و سایت های سرگرمی و تفریحی عمدتاً محتوا محور هستند. جالب است بدانید که این سایت ها با تولید محتوا توانسته اند درآمد خوبی را به دست بیاورند. پس اگر شما هم کنجکاو شدید که چطور با تولید محتوا میتوانیم به درآمد برسیم، مقاله ی کسب درآمد از تولید محتوا با 13 ایده پولساز پاسخ تمام سوالاتی که در ذهن شما هست را می دهد.

آموزش طراحی سایت با وردپرس 3
راه اندازی سایت با محوریت محتوا

سایت با محوریت تعامل کاربران

سایت هایی که معمولا کاربران با هم در تعامل هستند و یا اینکه با حضور افراد در محیط سایت آن سایت رونق داشته باشد. مانند فیسبوک، آپارات، انجمن ها و…

سایت هایی هستند که معمولا کاربران و اعضای آن نقش بسیار زیادی در ادامه فعالیت و رشد آن ها دارند. وب سایت های کاربر محور، همواره توسط کاربران اینترنت در حال توسعه هستند، به عنوان مثال سایت های شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک، توییتر، تلگرام، اینستاگرام، آپارات و انجمن های اینترنتی عمدتاً از نوع کاربر محور هستند.

سایت با محوریت خدمات

سایت هایی هستند که محصولات فیزیکی، مجازی (دوره های آنلاین) و خدماتی (سفارش طراحی سایت و …) به کاربران خود ارائه می دهند. سایت های خدمات محور معمولاً با اهداف تجارتی راه اندازی می شوند. به عنوان مثال سایت های فروشگاهی، بانکی، اداره های دولتی، تجارت الکترونیک، خدمات آموزشی و دانشگاهی عمدتاً از نوع سایت های خدمات محور هستند.

سایت های چند منظوره

سایت هایی هستند که ترکیبی از محتوا و خدمات را درون خود به کاربران ارائه می کنند، مثلا فروشگاه دیجی کالا علاوه بر فروش محصولات، در قسمت دیجی کالا مگ، به کابران خود محتوا نیز ارائه می کند، همچنین وب سایت ویرآموز علاوه بر دوره های مجازی مربوط به طراحی وب سایت ، در قسمت بلاگ سایت، سعی بر این دارد تا محتوا های سودمند برای کسب و کار و رایگان نیز به کاربران خود ارائه کند.

اهداف خود را از راه اندازی سایت قبل از شروع کار مشخص کنید

راه اندازی سایت فروشگاهی

من قرار هست چه چیزی رو بفروشم؟ شما داخل سایت خودتون چه محصولاتی میخواین به فروش برسونید؟ مشخص کنید که اون محصولاتی که میخواید بفروشید، چه خصوصیت هایی دارند؟

آموزش طراحی سایت با وردپرس 4
راه اندازی سایت فروشگاهی

راه اندازی سایت دانلودی

من میخوام سایتی راه بندازم که محصولات فیزیکی ای که داخل فروشگاه محلی خودم هست رو برای فروش بزارم یا بیام و یک سری فایل و فیلم آموزشی یا قالب سایت یا مقاله، پاورپوینت یا یک سری فایل های دیجیتال و قابل دانلود برای فروش بزارم.

راه اندازی سایت خدماتی

یا هدفم از راه اندازی فروشگاه اینترنتی این هستش که خدمات فنی خودم رو، توی اون سایت به فروش برسونم. منظور از خدمات فنی چی هستش این هستش؟ این طور در نظر بگیرید که، شما بلد هستید، با وردپرس ، سایت راه بندازید ، افزونه های مختلف رو باهاش کار کنید و پیکربندی کنید، فروشگاه راه بندازید و هر مدل سایت وردپرسی که از شما بخوان رو، میتونید راه اندازی کنید.

یک نفر میخواد بیاد و یه سایتی راه اندازی کنه، خوب شما یه سایت میزارید و از افرادی که هدفشون راه اندازی سایت هست، هزینه دریافت میکنید و براشون سایت طراحی میکنید، یا پشتیبانی به اون ها میفروشید، به ازای دریافت یه هزینه ای، که توی یه بازه ی مشخصی یک سری کار ها رو براشون انجام میدید، یا من کارم افترافکته، یا کارم فتوشاپه، خوب میخوام بیام و اون کارهایی که با فتوشاپ آماده کردم رو، یک سایت راه اندازی کنم و اون ها رو داخلش بفروشم.

راه اندازی وب سایت شخصی به عنوان رزومه آنلاین

حتما برای شما پیش اومده که وقتی برای دعوت به همکاری برای یه شرکتی یا سازمانی میرید یا میخواید با یه مجموعه ای همکاری کنید؛ ازتون درخواست میشه تا رزومه ی خودتون رو برای اون افراد ارسال کنید؛ خوب، خیلی از افراد میان رزومه ی خودشون رو در قالب تم پلیت های آماده ی word و pdf آماده میکنند و برای افراد ارسال میکنند و بعضی از افراد هم میان هوشمندانه تر عمل میکنند، رزومه ی خودشون رو داخل یه سایت آماده میکنند و این سایت رو برای اون افراد و برای اون سازمان هایی که میخوان باهاشون همکاری کنند، آدرسش رو ارسال میکنند.

خوب وقتی شما میاید و این دو تا رو باهم بررسی میکنید یه تفاوت هایی وجود داره. توی حالت اول که یه شخص میاد رزومه ی خودش رو توی حالت ورد یا pdf آماده میکنه. و خوب شما یه فایل ساده دارید که یک سری اطلاعات داخلش هست و اوج خلاقیت شخصی که این رو آماده کرده، میتونه استفاده از یک سری از بخش بندی ها و مرتب کردن و بخش بندیِ قسمت های مختلف باشه. اما وقتی میاید یه سایت رو بررسی میکنید، که داخلش رزومه ی شخصی قرار گرفته، خوب با شکل و ظاهرِ بهتری داره این اطلاعات، به کاربرنمایش داده میشه و در کنار اون، اطلاعات به صورت مناسب تری ، به کاربر نمایش داده میشن و شما میتونید با این سایتتون، نظر فرد مقابل رو جلب کنید.

و بسیاری اهداف و دلایلی دیگری که می توانند علت راه‌اندازی یک وب سایت باشند . چیزی که در تمامی این اهداف به صورت مشترک مشاهده می‌شود، دیده شدن در عرصه اینترنت و فضای وب است.

سیستم مدیریت محتوای مورد نظر خود را قبل از راه اندازی سایت مشخص کنید.

سیستم مدیریت محتوا چیست؟

بهش میگن CMS (Content Management System)

سیستم مدیریت محتوا، که برای ما چیکار میکنه؟

کمک میکنه تا بیایم وتوی محیط اینترنت یک فضایی رو راه اندازی کنیم که داخلش مطالب و حالا اطلاعات خودمون رو انتشار بدیم، اون ها رو ویرایش کنیم و همین طور مدیریت و سازمان دهی شون کنیم و در صورت نیاز حذف شون کنیم.

پس از راه اندازی وب سایت، دیگر میتونیم توسط سیستم مدیریت محتوا ، وب سایت خودتان را مدیریت کنید ، توسط این سیستم های مدیریت محتوا می توانید به وب سایت خود مطلب ، محصول، منو، عکس و ویدیو اضافه کنید، یا این که قالب و رنگبندی وب سایت خودتان را تغییر دهید، بنابراین سیستم مدیریت محتوا اصلی ترین قسمت یک وب سایت است.

سیستم مدیریت محتوا ها انواع زیادی دارند که در ادامه برخی از آن ها را به شما معرفی می کنیم.

سیستم مدیریت محتوا چیست؟
سیستم مدیریت محتوا چیست؟

انواع سیستم مدیریت محتوا

۱- وردپرس (مناسب برای انواع وب سایت های اینترنتی)

۲- جوملا (مناسب برای سایت های فروشگاهی، سایت های شرکتی)

۳- پرستاشاپ (فقط مناسب راه اندازی فروشگاه اینترنتی)

۴- دروپال (مناسب برای انواع وب سایت های اینترنتی)

و…..

سایت ویرآموز پس از سال ها تجربه در استفاده از سیستم مدیریت محتوا های مختلف، در به این نتیجه رسید که سیستم مدیریت محتوای وردپرس از لحاظ سادگی کار و سایر مشخصات بهتر است ، در حال حاضر که ما داریم این مقاله را منتشر میکنیم ، بیش از ۷۰ درصد وب سایت های جهان ، از این سیستم مدیریت محتوای محبوب و پیشرفته استفاده می کنند، جهت کسب اطلاع بیشتر درمورد وردپرس، مقاله وردپرس چیست و چرا باید از آن استفاده کنیم را مطالعه کنید.

مراحل راه اندازی وب سایت

هم اکنون تمام مراحل راه اندازی وب سایت را به صورت قدم به قدم به شما آموزش می دهیم. با توجه به اینکه مراحل راه اندازی سایت طولانی هستند ، سعی کردیم هر بخش را به صورت یک مقاله جداگانه به همراه ویدئو خدمتتان تقدیم کنیم.

مرحله اول ساخت سایت : انتخاب نام دامنه و خرید آن

اولین قدم جهت راه اندازی سایت، انتخاب نام دامنه و ثبت آن است. اما دقیقا دامنه چیست؟

برای راحت تر شدن کار شما ، ما این مورد را در مقاله دامنه چیست؟ + انواع دامنه + اصطلاعات دامنه به صورت کامل توضیح دادیم. حتما تمام مقاله و ویدئو ها را با دقت مشاهده کنید سپس نسبت به راه اندازی سایت اقدام کنید.

اما انتخاب یک دامنه مناسب به همین آسونی ها هم نیست، شما میتوانید با استفاده از مقاله راه های انتخاب دامنه جذاب و خوب + ۱۵ ابزار و ترفند طلایی برای انتخاب نام دامنه ، راهنمایی کاملی را درباره انتخاب یک دامنه به دست بیارید.

اما صبر کنید و همین الان دامنه مورد نظر خود را خریداری نکنید، در ادامه مقاله به شما راهکار هایی را آموزش می دهیم که هاست و دامنه را به صورت همزمان خریداری کنید، طوری که دامنه برای شما رایگان محاسبه شود.

مرحله دوم ساخت سایت: خرید هاست مناسب

قدم دوم جهت راه اندازی سایت، خرید هاست است. اما هاست دقیقا چیست؟ برای راحت تر شدن کار شما ، ما این مورد را در مقاله هاست چیست ؟ + بهترین ویژگی های یک هاست خوب و با کیفیت توضیح دادیم. همین طور در مقاله بهترین هاست برای سایت من چیست؟ (آشنایی با مزایا و معایب هر نوع هاست) ، اومدیم و تمام انواع هاست ها رو بررسی کردیم . حتما تمام مقاله و ویدئو ها را با دقت مشاهده کنید سپس نسبت به راه اندازی سایت اقدام کنید.

مرحله سوم ساخت سایت : آشنایی و کار با بخش های مختلف یک سایت

خوب عزیزان من ، مهم ترین و اصلی ترین بخش راه اندازی یک سایت ، نحوه مدیریت بخش های مختلف و کار با افزونه های یک سایت است. ما در وبسایت ویرآموز، دوره ی جامع آموزش راه اندازی سایت با وردرس را در قالب ۲۵ ساعت آموزش کاربردی (آموزش کامل بخش های مختلف یک سایت و بررسی پرفروشترین قالب فروشگاهی جهان + آموزش ۱۴ افزونه کاربردی + آموزش ووکامرس و انتشار محصول و مدیریت یک سایت فروشگاهی ) را با تلاش بیش از ۱ سال تهیه کردیم و این مسیری است که شما با طی کردن آن می توانید به صورت عملی سایت خودتان را راه اندازی کنید و یا حتی با پروژه طراحی سایت درآمد چند ده میلیونی داشته باشید. همه چیز را در این دوره به صورت مفصل و جز به جز توضیح دادیم.

آموزش پیشخوان سایت
آموزش پیشخوان سایت

مرحله چهارم ساخت سایت: انتخاب قالب وب سایت

پس از خرید هاست و دامنه مناسب می توان گفت اصلی ترین زیرساخت های راه اندازی وب سایت را مهیا کرده اید، اما مهم ترین قسمت یک وب سایت، ظاهر یا پوسته آن وب سایت است که به آن قالب وب سایت هم می گویند، اصلی ترین عامل متمایز کننده انواع وب سایت ها، تفاوت قالب وب سایت ها است، قطعا شما هم تمایل دارید که یک وب سایت با ظاهری بسیار زیبا و منعطف داشته باشید که میتوانید با مراجعه به سایت هایی که قالب های وردپرسی رو به صورت فارسی و راستچین در اختیارتان قرار می دهند، میتوانید به انواع قالب ها در حوزه فعالیتتان دسترسی داشته باشید.

مرحله پنجم ساخت سایت : سئو و افزایش فروش سایت

پس از خرید هاست و دامنه و نصب قالب وب سایت، هم اکنون زمان آن رسیده است که منو ها، مطالب و محصولات خود را داخل وب سایتتان قرار دهید و سایت خود را به مطلوب ترین حالت ظاهری ممکن برسانید، اما باید بدانید که وب سایت شما بدون بازدیدکننده، مانند یک سینما بدون بیننده است، بنابراین پس از اتمام پروسه طراحی و راه اندازی سایت،  زمان آن فرا میرسد که وب سایت خودتان را سئو کنید و سایتتان را در کلمات کلیدی ای که بیشترین ورودی را دارند به صدر نتایج موتور های جستجو برسانید.

شما برای سئو کردن وب سایت تون دو راه در پیش رو دارید :

۱- خودتان بر روی سئو وب سایتتان کار کنید.

۲- پروژه سئو وب سایتتان را به یک متخصص بسپارید.

این که کدام راهکار برای شما بهتر است کاملا بستگی به استاندارد ها و منابع مالی شما دارد.

دوره‌های مرتبط