معرفی بهترین درگاه پرداخت برای فروشگاه اینستاگرامی
امروزه تعداد زیادی از کسب و کار ها هستند که از طریق شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام کسب و کارهای کوچک و بزرگی را در زمینه های مختلف ایجاد کرده اند و از این طریق هم برای کسب درآمد از کار خود ، اقدام به فروش محصولات به مشتریان می کنند. همانطور که همه ما می دانیم فروش در اینستاگرام با فروش در سایت متفاوت است. شما در سایت تنها نیاز دارید که یک ادمین یا همان پشتیبان داشته باشید تا سفارشاتِ مشتریان شما را جمع آوری کند و به مدیر فروشگاه تحویل دهد. در این مقاله وبسایت ویرآموز تصمیم به معرفی بهترین درگاه پرداخت برای فروشگاه اینستاگرامی را دارد. پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
تفاوت مراحل فروش در اینستاگرام و سایت
یکی از مزیت های داشتن سایت این است که اکثر گام های به صورت خودکار انجام می شوند ، یعنی موجودی یا عدم موجودی در انبار، قیمت، روش حمل و نقل، توضیحات محصولات و… همگی در سایت وجود دارد و برای پرداخت هم کاربر به آسانی وارد درگاه پرداخت سایت شده و مبلغ را واریز می کند. اما در فضای شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام شما بر اساس حجم سفارشات خود باید ادمین استخدام کنید و به سفارش گیری و پاسخ به سوالات مشتری درباره محصولات بپردازید.
نکته ی قابل توجه در پلتفرم های شبکه اجتماعی این است که در این میان وقتی مشتری ها در خواست ثبت سفارش خود را به شما اعلام می کنند ، مسلماً باید هزینه سفارش را پرداخت کنند تا شما سفارش را ثبت و نهایی کنید. در این میان نیاز دارید شماره کارت فروشگاه را به مشتری اعلام کنید.
سپس مشتریان عزیز با ارسال تصویر فیش واریزی به شما سفارش خود را ثبت می کنند و محصول در دسترس شان قرار میگیرد. چالش کار اینجا زمانی برای کسب و کارهای اینستاگرامی به وجود می آید که باید در طول روز بارها و بارها فیش های واریزی رو با بانک خود مطابقت دهند تا فیشی نادرست و جعلی نباشد.
خوب برای کسب و کارهایی که در اینستاگرام به صورت گسترده فعالیت می کنند بررسی مداوم و پیوسته این کارها بسیار زمانبر و خسته کننده خواهد بود. پس در این میان شما احساس نیاز به داشتن درگاه پرداختی مانند سایت می کنید که به وسیله آن، کاربر به راحتی با وارد شدن به درگاه، هزینه خرید خود را پرداخت کند و فاکتور واریزی شماره پیگیری داشته باشند، پس به این صورت زحمت بررسی کردن مداوم بانک برای شما کم میشود.
این یکی از بهترین حالت هایی است که مشتریان به کسب و کار شما اعتماد کنند و به راحتی با استفاده از درگاه پرداخت هزینه محصول خود را واریز کنند.
در بسیاری از همین کسب و کارها در ابتدای راه موفق به فروش نمی شوند زیرا کاربران اعتماد نمیکنند که هزینه واریز کنند، اما شما با داشتن درگاه پرداخت برای پیج خود در شبکه های اجتماعی، این اعتماد سازی را کمی راحت تر می کنید و مشتریان می دانند که با داشتن شماره پیگیری از طرف درگاه پرداخت، درصورتی که کسب و کار کلاه بردار باشد می توانند از درگاه واسط شکایت کنند. پس در واقع داشتن نماد اعتماد الکترونیک برای کسب و کار شما اعتماد سازی هم می کند.
حالا شاید فکر کنید که آیا میشه پرداخت فروشگاه های اینستاگرامی ، مانند سایت درگاه پرداخت قرار داد؟ اگر صاحب کسب و کار آنلاین در اینستاگرام هستید و با این مشکل مواجه هستید، پیشنهاد میشود مقاله معرفی درگاه پرداخت برای فروشگاه های اینستاگرامی را مطالعه نمایید و برای همکاران خود برای راحتی و پیشرفت در کسب و کارشان ارسال نمایید.
درگاه پرداخت چیست؟
اگر با درگاه پرداختی آشنا نیستید در ابتدا یک توضیح مختصری از آن به شما خواهیم گفت. درگاه پرداختی فضایی است که مشتریان برای پرداخت هزینه خرید محصول در سایت شما به این فضا ارجاع داده میشوند و پس از درج شماره ، اطلاعات و رمز دوم کارت بانکی خود و زدن دکمه تایید به سایت شما هدایت میشوند و همراه با فاکتور فروشگاه، کد پیگیری پرداخت را دریافت خواهند کرد.
شما با داشتن یک سرویس درگاه پرداخت علاوه بر اینکه حس اعتماد و درستی کسب و کار خود را به مشتریان القا می کنید همین طور تجربه ای خوشایند برای آنها در خرید از فروشگاه شما رقم می زنید. کسب و کارهایی که حالا چه در شبکه های اجتماعی و چه در سایت درگاه پرداخت دارند نسبت به کسب و کارهایی که از روش کارت به کارت برای تسویه سفارش ها استفاده می کنند، حس اعتماد بیشتری را به مشتری القا می کنند.
در درگاه های پرداخت که از کلیه کارت های بانکی عضو شتاب پشتیبانی می کنند، مشتریان شما می توانند با داشتن رمز دوم پویا خرید خود را از فروشگاه شما انجام دهند.
چرا برای اینستاگرام درگاه پرداخت بگیریم؟
اگر از ابتدای مقاله همراه ویرآموز بوده اید پس باید تا اینجا حدودی برای این پرسش قانع شده باشید و به این نتیجه رسیده باشید که دریافت درگاه پرداخت برای کسب و کار های آنلاین یک اقدام ضروری است. در ادامه هم به بررسی برخی از نکات دریافت درگاه الکترونیکی می پردازیم:
- با داشتن درگاه پرداخت مشتریان به کسب و کار شما راحت تر اعتماد می کنند.
- به جای اینکه داخل دایرکت شماره کارت ارسال کنید، لینک درگاه پرداخت رو میفرستید.
- به جای چک کردن مداوم فیش های واریزی با بانک، پنل درگاه الکترونیکی خود را بررسی کنید و این امکان را دارید که فایل گزارش آنلاین دریافت کنید.
- با داشتن درگاه پرداخت خرید با امنیت بالا را برای مشتری فراهم کنید.
- می توانید برای خرید هر محصول، لینک جداگانه ای با قیمت همان محصول داشته باشید.
- و …
این موارد مهم ترین نکاتی بود که هر کسب و کار آنلاینی را مجاب به دریافت درگاه الکترونیکی می کند.
درگاه های پرداخت به دو دسته تقسیم می شوند :
- درگاه مستقیم
- درگاه واسط
در ادامه به توضیحات بیشتر در این مورد میپردازیم.
درگاه پرداخت مستقیم:
همانطور که از اسم این درگاه پرداخت هم مشخص است کسب و کار شما به طور مستقیم با بانک ارتباط می گیرد و از بانک درگاه دریافت می کنید. تمام درگاه های بانکی کشور از جمله سامان، ملی ، ملت، پاسارگاد و….. همگی نمونه های درگاه های پرداخت مستقیم هستند.
از شروط اولیه داشتن این درگاه داشتن نماد اعتماد الکترونیکی ، داشتن سند ملکی یا اجاره نامه محل دفتر کار، داشتن حساب بانکی در بانک مربوطه و… است.
البته باید به این نکته هم توجه داشت که درگاه های پرداخت مستقیم بانکی به کسب و کارهایی تعلق می گیرد که علاوه بر داشتن شرایط ذکر شده، وبسایت ایندکس شده در موتور های جست و جو داشته باشند. بنابراین این گزینه برای فروشگاه های اینستاگرامی نمیباشد، اما در صورتی که کسب و کار شما علاوه بر پیج اینستاگرام دارای وبسایت فروشگاهی میباشد میتوانید از این روش هم برای دریافت درگاه پرداخت استفاده کنید.
درگاه پرداخت واسط :
در این نوع درگاه پرداخت یک سرویس ارائه خدمات پرداخت واسطی میان شما و بانک قرار میگیرد و به کسب و کار شما درگاه پرداخت الکترونیکی تعلق میگیرد.
برای دریافت درگاه واسط بر خلاف درگاه مستقیم دیگر نیازی به داشتن نماد اعتماد الکترونیکی ، سند اجاره نامه محل کسب و کار و داشتم حساب بانکی در یک بانک خاص نیست و شما می توانید بدون این موارد، البته با احراز هویت در آن سرویس های ارائه دهنده درگاه واسط، در سریع ترین زمان درگاه را دریافت کنید.
یکی از تفاوت های عمده بین درگاه پرداخت مستقیم و واسط، داشتن کارمزد پرداخت است که درگاه آنلاین واسط به ازای هر تراکنش از شما کارمزد ۰.۵ تا ۱ درصدی را دریافت میکند که البته بسته به شرکت ارائه دهنده درگاه این رقم کارمزد میتواند متفاوت باشد.
به طور کلی انتخاب درگاه واسط بهترین گزینه برای فروشگاه هایی است که در اینستاگرام فعالیت می کنند و شما تنها با احراز هویت می توانید برای کسب و کار خود درگاه واسط را دریافت نمایید.
در ادامه به معرفی برخی از ویژگی های این درگاه ها می پردازیم و شما می توانید بنابر نیاز و البته با مراجعه به وبسایت آن سرویس ها و کسب اطلاعات بیشتر در مورد میزان کارمزد هرکدام از آن ها، درگاه پرداخت مناسب را برای کسب و کار خود انتخاب نمایید.
معرفی درگاه پرداخت برای فروشگاه های اینستاگرامی
۱- درگاه پرداخت زرین پال
درگاه پرداخت زرین پال اینستاگرام
زرین پال به عنوان یکی از درگاه های واسط آنلاین قدیمی با ۱۰ سال سابقه کار در این زمینه است که خدمات بسیارخوبی را ارائه میدهد. شما می توانید تا ۱ ماه از این درگاه به صورت رایگان استفاده کنید. مسلماً این درگاه هم مانند سایر درگاه های واسط کارمزدی را به ازای هر تراکنش فروشگاه دریافت می نماید که معمولاً کارمزد آن مناسب است و حدود ۱ درصد است.
یک از ویژگی های این درگاه پرداخت این است که اگر شما از زرین کارت ارائه دهنده زرین پال استفاده کنید کارمزد تراکنش های فروشگاه شما به کمتر از ۱ درصد نیز میرسد. به همین دلیل است که سایت ویرآموز از این درگاه پرداخت برای ارئه خدمات به مشتریان استفاده میکند. استفاده از این درگاه تنها برای افرادی که سایت دارند نیست و به سایر افراد نیز با شرایط اعلام شده از طرف این شرکت ارائه میشود.